10 műköröm, amiért biztosan tűzbe tennéd a kezed

Neon köröm

Nem mindenki jár manikűröshöz, vagy műkörömépítőhöz, de mindenki szereti, ha szépek a körmei. Akár kreatív vagy és szeretnéd magad csinálni, akár körömépítő művészre bízod magad, íme néhány ötlet a legközelebbi “körmözéshez”!

Hollywood köröm

A pálmafákat mindenki szereti. A filmeket is. Na és a hollywoodi csillogást?! Akár szeretnél sztár lenni, akár nem, ha ilyen hollywoodi karmokat készíttetsz magadnak, minimum a kezed biztosan reflektorfénybe kerül!

Kép forrása: https://www.brit.co/coffin-nails/

Karácsonyi köröm

Az alkalmi körömépítés jópofa dolog, miért ne akarhatnál te is egy ilyen cuki kis karácsonyi mintát a körmeidre? Képzeld csak el, amint a karácsonyi fényekben szorongatod a kakaós bögrédet ezekkel a körmökkel! Nem rossz, ugye?

Kép forrása: https://www.loveambie.com/christmas-nails/

Elegáns méregzöld köröm rózsa mintával

Gyakran a harsány minták és az élénk színek kevésbé tetszetősek, mint a szolidabb alkotások. Ebben az elegáns, méregzöld, rózsás mintában azonban van valami titokzatosság!

Kép forrása: http://nenuno.co.uk/nail-art/55-green-nail-art-design/

Neon köröm

Az élénk színeket többnyire nyáron szeretjük használni, pedig a színek mindig vidámságot hoznak a szürke hétköznapjainkba. Ki mondta, hogy télen nem lehet neon színeket használni? Légy bátor és használd nyugodtan azt, ami tetszik! Ne menj a többiek után!

Kép forrása: https://www.inkyournail.com/neon-nails/

Tüzes karmok

A klasszikus vörös körmök és a vérvörös rúzs kora lejárt. De ha szenvedélyesen tudsz szeretni, arról egy ehhez hasonló, épített műköröm is árulkodhat. Légy tüzes, de ne légy sárkány!

Kép forrása: http://bluepillproject.org/5172/

Lila körmök

Van, ami csak egyszerűen szép. Túlnő a klasszikusokon és szép. Ez a lila-fehér, csillámló színegyüttes egyszerű, mégis nagyszerű. Esztétikus, figyelemfelkeltő, mégsem hivalkodó. Neked tetszik?

Kép forrása: http://merrostore.com/ceg/csodalatos-korom-design-otletek-karacsonyra-es/

Ezüst csillagos köröm

Ez a nem mindennapi köröm minta szinte minden ruhához és mindenféle alkalomhoz illik. Feltétlenül ezt használod, ha valakiért lehoznád a csillagokat is az égről…

Kép forrása: https://www.styleoholic.com/25-awesome-winter-nail-art-ideas/

Tenger köröm matrica

Gyakran nem is sejtjük, hogy a dolgok milyen könnyen elérhetőek! Tudtad, hogy létezik egy úgynevezett “köröm matrica”, amivel te magad is díszítheted a körmeidet? Te is a tengeri mintákat választanád?

Kép forrása: http://www.cuded.com/2015/05/65-lovely-summer-nail-art-ideas/

Neon színű műköröm

Manapság a hétköznapjainkat stressz és depresszió szorongatja. Próbálj ki egy ilyen vidám színösszeállítást a körmeiden és ismerd meg a színterápia fogalmát! A színterápia a színek segítségével hoz vidámságot az életedbe! Próbáld csak ki!

Kép forrása: https://winkgo.com/15-gradient-nails/

Tengerkék műköröm

Minden nő álma a tengerpart és a pálmafák. Ki tudja? Talán épp egy ilyen festett műköröm hozza meg a szerencsédet, hogy a jövő nyáron a Karib-szigeteken nyaralhass!

Kép forrása: https://blackgolddisease.com/summer-nail-art/3191/

Ha hasznosnak találtad a cikket oszd meg barátaiddal is!

Tartalomjegyzék
WTN CIKLUSBARÁT KRÉM YAM GYÖKÉR KIVONATTAL
WTN ciklusbarát krém

természetes progeszteron krém

aktuális ár