7 cuki fotó, amitől tutira kedvet kapsz a kisállat tartáshoz

Akinek van saját kisállata, tudja milyen érzés úgy hazaérkezni, hogy valaki mindig csaholva várja őt otthon. Akár macska, akár kutya gazdiról legyen is szó, de még egy papagáj, vagy egy törpehörcsög is megtanulja, mi az az önzetlen szeretet és a hűség. Ebbe ugyan sok időt kell belefektetni, de cserébe egy hűséges társra lelsz kedvencedben! Lássunk néhány cuki kedvcsináló képet!

Cica egy férfi vállán

Ez a cica láthatóan nem bánja, hogy szeretgeti őt az erősebbik nem.

Egy ilyen törékeny kiscica a legkeményebb férfit is leveszi a lábáról. Talán nem is tudjuk, de kis kedvencünk azzal, hogy hízeleg és hozzánk bújik, gyengédségre és a felelősségre tanít.

Kiskutya

Mit szólnál hozzá, ha egy ilyen kiskutya a kezedbe nyomna egy labdát?

Persze a kölyök kutyák társasága is szívmelengető érzés. Képzeld el, amint egy ilyen kis szőrcsomó nyüstöl a tengerparton, hogy labdázz vele! Ki az, aki ellenáll egy ilyen felkérésnek?!

Nagy kutya

Egy ekkora biztonsági őrrel biztosan minden szülő nyugodtan engedné gyermekét csavarogni.

Elsősorban a gyerekek szeretnének kutyát, a szülők pedig féltik gyermekeiket a kutyáktól. Pedig egy ilyen kép láttán aligha van félnivalója az anyukának! Gyermeke ilyen tekintélyt parancsoló társasággal bátran elmehet egyedül is fagyiért!

Miniatűr kutya

Kb. 10 perced van, azután egészen biztos, hogy valaminek lába kél. Mégis valami azt súgja, hogy pontosan ezt akarod! Csak nézz ennek a kutyusnak a szemébe!

Vannak, akik egészen kicsi méretű kutyust vesznek maguk mellé. Nézd meg ezt a kis pernahajdert! Még a szeme se áll jól! Tuti, hogy rosszban sántikál és valamifére lopásra készül! Ha ő most a te kutyád lenne, én a helyedben már keresném a fél pár zoknimat!

Kutya a mezőn

A virágos mezőn zavartalanul lehet játszani a kutyussal, de a kullancsok elleni védekezésről se feledkezz meg!

Az egyik legszebb dolog az életben, ha a kutyával kirándul az ember. A friss levegő az egész családnak jót tesz, emellett olyan élmények százával gazdagodhatunk, amikről örömmel készülnek fotók és videók is. Lehet fogócskázni, piknikezni és beszélgetni. Te is látod, amint ez a kutyus játék közben megindul feléd?

Kutya társ

No comment…

Míg az emberiség a kutyákra „csak állatként” tekint, addig saját fajtáját háborúba küldi. Négylábú kedvenceink nem küldenek háborúba, de a legrosszabb pillanatokban is önzetlenül velünk maradnak. Akár az utolsó percig.

Néni a kutyával

Nincs szívmelegnetőbb látvány annál, amikor egy idős ember egy állatkölyköt tart a kezében. Számukra ez a pótolhatatlan reményt jelent.

Az időskor nehézségein is könnyebb átlendülni egy társsal, még akkor is, ha az illető négylábú. A kutyás terápia ma már bevált szokás gyerekeknél, beteg embereknél, illetve, idősek otthonában, hiszen az állatokkal való különleges kapcsolat javíthatja az emberek kedélyállapotát és egyes esetekben akár gyógyulást is eredményezhet.

Ha hiányzik a humor, vagy a „gyerekzsivaly” az életedből, esetleg szeretnéd, ha valaki borsot törne az orrod alá, menj el még ma egy közeli állatmenhelyre és fogadj be egy hűséges kutyust! Biztos lehetsz benne, hogy a társad nem lesz hálátlan! Vele sokkal színesebb lesz az életed!

Fotók: pixabay.com