8 rosszcsont kiskutya, akik rossz fát tettek a tűzre

Talán nincs is olyan ember, aki ne vágyna egy kiskutyára. Van, akinek már gyermekkorában teljesült a vágya, valaki pedig egy életen át csak álmodozik róla. Kiskutyád bármikor lehet, de jó ha tudod, hogy érkezésével előbb-utóbb a titokzatos gabonakörökhöz hasonló, rejtélyes sült csirkecomb eltűnések várhatók és olyan előre megfontolt szándékú történésekre is számítani lehet majd, mint amikor egy zokninak lába kél…

1. A kanapé kisajátító kutya

Egy pillanatig ne gondold, hogy a ház valaha is a tiéd volt! Igen, kialakítottál kis kedvencednek egy kis sarkot benne, de hiába az összes cuki berendezés, van egy rossz hírünk! A kutyád csak aludni és megsértődni fog oda járni, a nap többi részét veled akarja majd tölteni és ezt a tudomásodra is fogja adni! Felesleges eltiltani őt a kedvenc bőrkanapédról, hiszen elég egy ilyen embert próbáló tekintet és a végén úgyis örülni fogsz neki, hogy ott van!

Kutya a kanapén

2. Szelektív hallású kutya

A kanapé helyzet csak egyike a sok ezer másik olyan szitunak, amikor a négylábú nem hallgat rád! Otthon, a négy fal között a gazdiknak könnyebb dolguk van, de a szabadban sok borsot lehet törni a gazdik orra alá! A gazdik általában tucatnyi példát tudnának mondani, amikor a kutyát maguk vitték el egy adott helyszínről, nem igaz?!

Kölyök labrador

3. Az Ördög nem alszik!

Csak rá kell nézni erre a kis ártatlan szempárra és az ember szíve máris kenyérre kenhető… Ártatlan mi? Ez a tacsi kölyök épp most habzsolta be a nagyi főtt virslijét, amit az imént lopott el a kerti asztalról! Amikor arra gondolsz; “zabálnivaló”, akkor tudd, hogy ő is mindig ugyanerre gondol!

Kis tacskó

4. Szörny az ágy alatt

A szörnyek nem az ágy alatt vannak! Ez a panel környéki veszedelmes csúcsragadozó most készül elejteni áldozatát és minden bizonnyal épp a te csülkeidről van szó! Ne aggódj, a válltáska méretű vadállat néhány szem jutalomfalattal megvesztegethető! Légy jóban vele, játssz vele eleget, mert ha elnyered a bizalmát, kenyérre lehet kenni, olyan cuki és még a reggelit is ágyba hozza!

Csivava kölyök

5. Meglepetééés!

Ó igen, a mi kis kedvenceink igazán gondoskodóak tudnak néha lenni! Amikor felkelünk, hogy bekészítsük a reggeli kávét, ők addig a párnánkon felejtik a velőscsontot a mi legnagyobb örömünkre. Önzetlen meglepetésükért nem is kérnek cserébe semmit, hisz ha a kutya akar valamit, azt megszerzi ő magának! 😀 De ki tud haragudni pl. erre az ártatlan pernahajderre?

Mopsz kölyök

6. Különleges igényű, ínyenc kutyák

Elég komoly listát lehetne összeállítani abból a menüből, amit őéhenkórászságuk végigkóstolnak kölyökkorukban. Az alábbi kis pimasz például azalatt az egyetlen perc alatt rágta meg az alábbi kütyüt, amíg a gazdája meglátogatta a mellékhelyiséget. Vajon az ő étlapján mi minden van még?!

Kiskutya rág

7. Itt a piros, hol a cipő?

Előfordul, hogy a bizonyítékokat a tett színhelyéről elhurcolja a tettes. Jobb esetben az eb büszkén őrzi a zsákmányt, ám az is gyakori, hogy gondosan elrejti az áldozatát. Ebben az esetben tehát azt hihetnénk, hogy ez egy jobb eset, de vajon hol a cipő másik párja?!

Kutya lopta cipő

8. A kutyák titkos csodafegyvere

Shrek óta tudjuk Csizmás Kandúrtól, hogy a macskáknak van egy titkos csodafegyverük, amit csak vészhelyzetben vetnek be. Tényleg azt gondoltad, hogy a kiskutyák nem tudnak így nézni?!

Kicsi rottweiler

Nézd, te döntöd el, hogy akarsz-e ilyen akciódús életet élni és mindennap szembesülni a sokkal boldogabb életeddel, vagy például rendre megbirkózni egy ilyen kutya szempárral, mindenesetre mi szóltunk! A kutyák borzasztó (cuki) dolgokra képesek!