Drága shoppingolás, avagy lehet-e pénzért boldogságot venni?

Pénzért sok minden megvásárolható: szép ház, autó, utazás a Karib-szigetekre, sok szép ruha, táska, cipő, finom falatok, színház, könyvek, festmények, amitől ideig-óráig akár boldognak is érezheted magad, de legalábbis kiváltságosnak, avagy rezignáltan megállapíthatod, hogy ez is jár neked.

De a boldogság nem eladó, csak megszerezhető, és persze  nem pénzért. Egészen másra, pozitív emberi kvalitásokra van szükséged ahhoz, hogy úgy érezd magad, mint aki a felhőkön lépked, vagy legalábbis elégedett az életével. Ám ha ezt sikerült megteremtened, akkor nyugodtan örömöt szerezhetsz magadnak időnként egy-egy kiadós shoppingolással. Sőt akkor is, ha még nem jutottál el életednek erre a pontjára.

Sokan lebecsülik a shoppingolás nyújtotta kellemes, örömdús órákat, de aggodalomra semmi okod: ha a shoppingolás okozta kellemes érzést nem érzelmeid megélése helyett, hanem azok kiegészítésére használod, ha úgy tetszik azért, hogy kerek legyen a világod, akkor jól teszed, az öröm ugyanis megsokszorozza magát. Meg búfelejtőnek is jó egy-egy ilyen alkalom, amikor beletemetkezhetsz saját magad megajándékozásába, és kizárhatod, még ha csak rövid időre is a kolleganőd csípős megjegyzését, amit ma délelőtt engedett meg magának veled szemben a munkaértekezleten.

Biztosan te is láttál már olyan amerikai filmet, ahol a főhősnő reklámszatyrok tömkelegével bolyong New York zsúfolt utcáin, arcán határtalan emelkedettség és derű, amit te is érzel, amikor kitántorogsz egy kiadós shoppingolás után valamelyik plázából. Lelki szemeiddel már látod, ahogy ellenséges munkatársnőd megpukkad az irigységtől, amikor meglát a legtrendibb ruciban, amit szinte féláron sikerült megkaparintanod a próbafülke előtt, mert valakinek hála istennek nem volt jó a mérete, bezzeg neked igen, mintha rád szabták volna.

Hát ki lehet ezt bírni örömérzés nélkül? Persze, hogy nem.

Ezért téged is arra biztatlak, hogy ne kerüld ki a plázákat, ha jót akarsz magadnak. Egyrészt, mert ami szükséges, azt így is, úgy is meg kell venni.

Másrészt, ha véletlenül veszel valami teljesen felesleges dolgot, amitől akár csak ideig-óráig boldognak érzed magad, máris sokat tettél a lelki egészségedért, és ennek a családod is örülni fog.

 

Ha hasznosnak találtad a cikket oszd meg barátaiddal is!

Tartalomjegyzék
WTN CIKLUSBARÁT KRÉM YAM GYÖKÉR KIVONATTAL
WTN természetes progeszteron krém

ciklusbarát kérm yam gyökér kivonattal

aktuális ár