Ékszertrendek 2018 nyarán – ezeket fogod viselni

Szereted követni a legújabb trendeket? Tudd meg, milyen ékszereket viselve lehetsz igazán divatos az idén! Ha a frizurád, a körmöd, a táskád és a cipőd már rendben van, egyetlen dolgot kell még jól kiválasztanod ahhoz, hogy igazán trendi légy: az ékszert, amit viselsz.

Akár az elmúlt évek tendenciáit vesszük alapul, akár a jövő szelének hátán vetjük bele magunkat az idei ékszertrendekbe, van valami, amit biztosan kijelenthetünk. Idén minden ciki lesz majd, ami megszokott.

Legyen az egy kristállyal kirakott ékszerköröm, legyen akár felemás fülbevaló, legyen szó az örök érvényű gyöngyről, vagy beszéljünk a lázadó punk irányzatról, van valami, ami szinte átitatja 2018 nyarának ékszertrendjeit. Idén a nagy, a harsány és a szokatlan fog hódítani. Felejtsd el azt, miszerint nem a méret a lényeg, mert úgy tűnik, ezúttal a divat azt diktálja, hogy az igazán menőknek van a legnagyobb. Ékszerük, természetesen.

Idén is lényeg lesz a méret

 A gyöngy. Ezt az ikonikus ékszert idén a Chanel olyan merész összeállításokban használja, hogy az állunk leesik. Kicsi vagy nagy, fekete vagy fehér, matt vagy gyöngyházfényű, egyforma vagy eltérő méretű, egysoros, dupla, vagy tripla fűzésű? Mindegy, csak sok, nagy és hangsúlyos legyen. És nem kell aggódnod, ha gyöngyöt viselsz a nyakadban, férfiként a füledben, vagy épp az ujjadon egy álomszép gyűrű formájában, nem tudsz olyan nagyot, színeset vagy hangsúlyosat választani, amitől ne tűnne az ízlésed elegánsnak és kifinomultnak.

Amiben a legtöbb ékszertervező idei évre szóló ajánlata eléggé hasonlít egymásra, azok az óriási, színpompás Nyakláncok. Virágmintás vagy csak tarkabarka? Gömbölyű szemű, vagy kristályokból font? Nem számít! Nem ússzák meg a férfiak sem! Nyakláncoknál idén csakúgy, mint a gyöngynél, az számít, hogy nagy legyen, színes, és minél messzebbről észrevehető!

A gyöngy elegáns és kifinomult, oké! De ha te egy merész, lázadó csaj vagy pasi vagy, akkor milyen ékszertrendet kövess?
Először is, ha lázadó vagy, ne kövess senkit és semmit! Kivéve a Wang, McQueen, Gucci divatházakat. Ők csak néhány név azok közül, akik idén neked kedvező ékszertrenddel rukkoltak elő. Csatok, szíjak, műanyag, bőr vagy fémláncok. Az igazán férfias cuccok ezúttal az ő műhelyeikből kerültek ki. Ha lázadsz, azt is teheted divatosan.

A fülbevaló. A divat az őrület egyetlen olyan formája, amely magában hordozza a szépséget. Mi sem bizonyíthatja ezt jobban, mint a 2018-es fülbevaló kínálat. Hölgyeim és uraim, üdvözöljék kérem a felemás fülbevalót! Ha idén menő fülekre vágysz, komolyan szakítanod kell a megszokottal. Az egyik fülben hordott fülbevaló ugyan mára már a férfiak körében is vérciki lett, most mégis visszakanyarodunk a fülek ilyetén megkülönböztetése felé. Nem lényeg, hogy méretben, színben, vagy anyagában más a füleidet ékesítő szépség, a lényeg, hogy minél nagyobb legyen a kontraszt.

Idén, mint az élet minden területén, a divatot követve is akkor fogsz érvényesülni, ha egyedi, szokatlan és harsány leszel. Sok sikert, de ne feledd, a divat változik, viszont a jó ízléssel összeválogatott ékszerek mindig divatosak lesznek!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük