Ezekkel a módszerekkel akár egyetlen éjszaka alatt megszabadulhatsz az orrfolyástól!

Citrom megfázásra

Lehet, hogy lázad nincs és nem is köhögsz, de az orrfolyás már utolért. Körülötted mindenütt zsebkendők, éjszaka pedig nem tudsz nyugodtan aludni. Télen ez a kellemetlen tünet sokaknak okoz bosszúságot, hiszen akár heteken át is fennállhat. Szerencsére, létezik jó pár módszer a kezelésére, amiket mellékhatások veszélye nélkül kipróbálhatsz!

Sós víz

A sós víz tisztítja a légcsövet, segíti a váladék kiürülését, tisztítja az orrjáratokat. Ennek köszönhetően sokkal könnyebben jutsz levegőhöz. Langyos vízben keverj el egy kevés sót, majd csepegtess belőle mindkét orrlyukadba.

Citrom

2 teáskanál citromléhez adj csipetnyi fekete borsot és sót, majd ezzel a keverékkel kend be az orrod környékét. Hamarosan érezni fogod, ahogy az orrod tisztul, a légzésed könnyebbé válik. Csak akkor alkalmazd, ha az orrod környékén a bőr, nem piros és gyulladt, különben a sav és a bors csípni fogja!

Fokhagyma

Orrfolyás ellen kitűnő módszer, ha fokhagymát rágcsálsz. Ha ennek nem vagy híve, készíts fokhagymás levest, amitől hamarabb kiürül a váladék az orrodból és újra tudsz majd levegőt venni.

Bazsalikom

Az eldugult orr remek ellenszere. Antioxidáns és gyulladáscsökkentő, ennek következtében tisztítja az orrjáratokat és könnyebbé teszi a légzést. Rágcsálj a friss levelekből addig, míg az orrod teljesen ki nem ürül!

Ha hasznosnak találtad a cikket oszd meg barátaiddal is!

WTN CIKLUSBARÁT KRÉM YAM GYÖKÉR KIVONATTAL
WTN ciklusbarát krém

természetes progeszteron krém

aktuális ár