Ha sokat megadnál a szépségedért, akkor használj megfelelő kozmetikumokat!

Nem szabad lebecsülni a külsőségeket. Sokan esküdnek a belső szépségre, hangsúlyozva a lélek harmóniáját, az önbizalmat és öntudatot, mint belső értékeket, ami persze helyénvaló, hiszen ezen tulajdonságok birtokosai rendre kiragyognak a tömegből. De igazán akkor képesek pozitív személyiségükkel hatással lenni másokra, ha a külső megjelenésük is harmonikus, esztétikus.

Egy esztétikus külső igen sok tényezőből tevődik össze: alapja tehát a belső kisugárzás, ami a testtartásban, mozdulatokban is kifejeződik, de az öltözködés stílusában, a színek és kiegészítő kellékek megválasztásában is. Mindamellett az ápolt külső önmagában is egy igen jelentős vonzerőt biztosít tulajdonosának, ehhez pedig ápolt arcra és testre, ápoló és szépítő kozmetikumokra van szükség.

Szerencsére óriási a kínálat a kozmetikai termékek piacán. Igazából ezért sem könnyű kiválasztani a személyedre szabott kozmetikumot, meg azért sem, mert hiába a legdrágább arckrém vagy bőrradír, ha nem a bőrtípusodnak megfelelő. Ezért tanácsos azzal kezdeni a megfelelő kozmetikumok kiválasztását, hogy szakértő kozmetikus segítségével meghatározod a bőrtípusodat, és megtervezitek a szükséges tennivalókat.

A mindennapi bőrápolás, a rendszeresség nem csak testileg, lelkileg is fontos. Az érzés, hogy ma is mindent megtettél a bőrödért, akár hiszed, akár nem, megszépít. Ha ehhez társulnak még a megfelelő, hatásos és egészséges kozmetikumok is, a végeredmény garantáltan pozitív lesz.

De mitől hatásos és egészséges egy kozmetikum?

A testápoló kozmetikumok például attól, hogy bőrtípusodnak megfelelőek, és rendszeresen használod őket, legyen az akár testradír, akár tusfürdő, testápoló vagy különböző testpermetek, dezodorok. Az arcápoló termékek ugyanígy működnek, csak itt a végeredmény még szembetűnőbb. A különböző arcápolási fázisok, mint az arctisztítás, tonik, arc- és szemkrém felvitele néhány perces reggeli rituálék, de jótékony hatásukat egész nap élvezheted.

Ha van rá lehetőséged, válassz bio kozmetikumokat! Ha van időd, olvasd el a kencék összetételét is. Mindig azt válaszd, amelyik a legtöbb összetevőt tartalmazza, vélhetően annál többet tud tenni a bőrödért. Ne spórolj vele. Ha szomjas a bőröd, kenegesd bátran. Ez a befektetés az évek múlásával úgyis megtérül.

 

Ha hasznosnak találtad a cikket oszd meg barátaiddal is!

Tartalomjegyzék
WTN CIKLUSBARÁT KRÉM YAM GYÖKÉR KIVONATTAL
WTN ciklusbarát krém

természetes progeszteron krém

aktuális ár