Nem titok, hogy mindannyian arra vágyunk, hogy 2018 nyarán is divatosnak lássanak bennünket, és ránk szegeződjenek az elismerő pillantások!

Mutatjuk, mit viselj, hogy idén is olyan trendi lehess, akár a kifutók sztárjai!

Erős pasztellszínek

Hódítanak a bájos, mégis feltűnő színek, modern köntösben. A télizöld és a babasárga mellett ebbe a körbe tartozik 2018 divatszíne, a káprázatos levendula is. Ha picit világos a bőröd, érdemes egy sötétebb rúzzsal ellensúlyozni a pasztellszínek sápasztó hatását.

Virágminták

Idén nyáron szinte minden korosztály viselheti a színes, vidám, virágmintás blézereket, hosszú ruhákat, tunikákat. Nem kell csínján bánnod a színekkel – nyilván a jó ízlés határain belül maradva. Akár a teljes öltözéked is lehet virágmintás, ha jól érzed magad benne, jól áll neked, és illik az alkalomhoz!

Fehér kiegészítők

A fehér cipőtől sokan idegenkednek, pedig bizonyos fazonok szinte mindenhez illenek. Így nem csak jól kombinálhatóak, de ráadásul stílusosak, csajosak, valamint elegánsak is – jól mutathatnak a munkahelyen. A fehér cipőhöz pedig bátran válassz fehér táskát, sálat, illetve ékszereket! Mivel ezek a kiegészítők passzolnak egymáshoz, így azt is kevésbé kell figyelned, hogy a ruhadarabokhoz illenek-e, hiszen akármilyen színű és mintájú ruhákat választhatsz, ez a fehér kiegészítő-család szinte mindenhez meg fog felelni.

Csillogás mindenekfelett

Csillogós, flitteres kavalkád, akár a cipőkön is, divat lesz 2018 nyarán. Bátran kísérletezz a ragyogó darabokkal, hiszen ezek nem csak elegáns külsőt kölcsönöznek neked, de kiemelik a szemed színét is!

Sötét farmer

A farmert mindig mindenki szereti, a 2018-as nyári divat szerint azonban nem csak örök alapdarab, hanem egy divatos kiegészítő is. Válassz idén egyszínű, sötétkék farmert, viselj akár farmerkosztümöt, vagy farmerdzsekit is!

A 2018-as nyári divatban tehát a vidámság, a csillogás és a színes minták dominálnak. Válassz közülük bátran, de ne felejtsd el mindig végiggondolni, hogyan mutat majd együtt a kombináció, amit kiválasztottál, nehogy túl sok legyen! Ügyelj arra is, hogy ezek a bohém ruhadarabok nem feltétlenül illenek minden alkalomra – egy állásinterjúra például biztosan érdemes megmaradni a klasszikusoknál.

(kép forrása: pixabay)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük