Hogyan legyél trendi 2018 nyarán? Ezeket a szupercsinos darabokat viseld!

Nem titok, hogy mindannyian arra vágyunk, hogy 2018 nyarán is divatosnak lássanak bennünket, és ránk szegeződjenek az elismerő pillantások!

Mutatjuk, mit viselj, hogy idén is olyan trendi lehess, akár a kifutók sztárjai!

Erős pasztellszínek

Hódítanak a bájos, mégis feltűnő színek, modern köntösben. A télizöld és a babasárga mellett ebbe a körbe tartozik 2018 divatszíne, a káprázatos levendula is. Ha picit világos a bőröd, érdemes egy sötétebb rúzzsal ellensúlyozni a pasztellszínek sápasztó hatását.

Virágminták

Idén nyáron szinte minden korosztály viselheti a színes, vidám, virágmintás blézereket, hosszú ruhákat, tunikákat. Nem kell csínján bánnod a színekkel – nyilván a jó ízlés határain belül maradva. Akár a teljes öltözéked is lehet virágmintás, ha jól érzed magad benne, jól áll neked, és illik az alkalomhoz!

Fehér kiegészítők

A fehér cipőtől sokan idegenkednek, pedig bizonyos fazonok szinte mindenhez illenek. Így nem csak jól kombinálhatóak, de ráadásul stílusosak, csajosak, valamint elegánsak is – jól mutathatnak a munkahelyen. A fehér cipőhöz pedig bátran válassz fehér táskát, sálat, illetve ékszereket! Mivel ezek a kiegészítők passzolnak egymáshoz, így azt is kevésbé kell figyelned, hogy a ruhadarabokhoz illenek-e, hiszen akármilyen színű és mintájú ruhákat választhatsz, ez a fehér kiegészítő-család szinte mindenhez meg fog felelni.

Csillogás mindenekfelett

Csillogós, flitteres kavalkád, akár a cipőkön is, divat lesz 2018 nyarán. Bátran kísérletezz a ragyogó darabokkal, hiszen ezek nem csak elegáns külsőt kölcsönöznek neked, de kiemelik a szemed színét is!

Sötét farmer

A farmert mindig mindenki szereti, a 2018-as nyári divat szerint azonban nem csak örök alapdarab, hanem egy divatos kiegészítő is. Válassz idén egyszínű, sötétkék farmert, viselj akár farmerkosztümöt, vagy farmerdzsekit is!

A 2018-as nyári divatban tehát a vidámság, a csillogás és a színes minták dominálnak. Válassz közülük bátran, de ne felejtsd el mindig végiggondolni, hogyan mutat majd együtt a kombináció, amit kiválasztottál, nehogy túl sok legyen! Ügyelj arra is, hogy ezek a bohém ruhadarabok nem feltétlenül illenek minden alkalomra – egy állásinterjúra például biztosan érdemes megmaradni a klasszikusoknál.

(kép forrása: pixabay)

Ha hasznosnak találtad a cikket oszd meg barátaiddal is!

Tartalomjegyzék
WTN CIKLUSBARÁT KRÉM YAM GYÖKÉR KIVONATTAL
WTN ciklusbarát krém

természetes progeszteron krém

aktuális ár