Farmernadrag

Így viseld a farmersortot, hogy a legjobban mutasson rajtad!

Ez az a ruhadarab, ami évek óta ott van szinte minden nő szekrényében. Várja a nyarat, hogy újra előkerüljön és szinte mindennapos viselet legyen, amiben kényelmesen, mégis csinosan tölthetjük a hétköznapokat, de akár tehetjük egy csinosabb, alkalmibb szett részévé is. Mivel számtalan stílushoz képes tökéletesen illeszkedni, örök darab, ami valószínűleg sosem fog kimenni a divatból.

Hogyan válaszd ki a számodra megfelelő darabot?

Örök darab csak abból a ruhából lehet, ami passzol az alakunkhoz, a stílusunkhoz, amit a legjobb tudásunk szerint választunk ki magunknak. Ha jól érezzük benne magunkat és tetszik a kép, a mit a tükörben viszontlátunk, az adott darabot biztosan nem fogjuk a fiók mélyén hagyni a következő szezonban sem. Igaz ez a farmerstortra is, amit muszáj jól megválasztanunk ahhoz, hogy alapdarabként meghatározó elemévé válhasson ruhatárunknak.

Hosszabb szárú farmersort

A térd fölé érő darabok keveset mutatnak a lábból és ez sok lány számára előnyös. Ám hozzá kell tenni, hogy a meghosszabbított szárú farmersortok mégis főként a magasabb nőknek állnak jól. Hosszú tunikákkal, ingekkel, hosszabb felsőkkel hordhatjuk elsősorban.

Combközépig érő farmersort

A legklassziusabb sort fazon, melyet talán a legsokoldalúbban lehet kombinálni felsőrészekkel. Ehhez közepesen hosszú vagy rövid felsőrészeket válassz, de viselheted őket csinosan akár bőrdzsekivel is. Az átlátszó felsőrészekkel is nagyon jól mutat.

Forrónadrág

A farmersort legrövidebb típusa, amivel nyáron többnyire vízközelben találkozunk. Nem annyira hétköznapi viselet, hiszen sokat láttat, nevezhetjük szexi ruhadarabnak is. Olyan felsőkkel viseld, melyek ott végződnek, ahol a sort derékvonala kezdődik. Túl feszes felsőkkel csak akkor kombináld, ha maradéktalanul tökéletes alakkal rendelkezel és szereted a kihívó megjelenést.

Viseld a megfelelő hosszúságú felsőrészekkel

A farmersort akkor mutat a legjobban, ha látszik is belőle valami. Ha hosszabb felsőrészt szeretnél felvenni, a sortod is hosszabb fazonú legyen. A rövidebb farmersortokat olyan felsőrészekkel párosítsd, melyek legalább néhány centivel rövidebbek.

Kiegészítők

A farmersort megkívánja a kiegészítőket, pl. az övet, hiszen többnyire egyszerű darabokról van szó. Ha a sortodon nincs se minta, se csipkebetét vagy feltűnő koptatás, mindenképpen válassz hozzá mutatós, akár színes övet. Karkötőkkel is színesebbé teheted a megjelenésedet, válassz hozzá nagyobb, mutatósabb darabokat. A farmersort nagyon jól mutat olyan kistáskával, amit a válladon keresztben viselsz.

Cipő

Mivel rendkívül sokoldalú ruhadarabról van szó, a farmersort szinte bármilyen cipővel jól mutat. Éppen úgy viselheted magas, mint lapos sarkú vagy telitalpú lábbelivel, a lényeg, hogy a stílusodnak megfelelően válassz a cipők közül. Hétköznapokra nagyon jól illenek hozzá a sportos vagy utcai tornacipők, bájos összehatást kelt az espadrielle és a ballerina fazonnal, istennőként tündökölhetsz benne, ha tűsarkakat választasz hozzá.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük