Napszemüveget keresel? Válogass a sztárok segítségével!

Napszemüveg

A napszemüveg elengedhetetlen kiegészítő, ami amellett, hogy véd a káros UV-sugarakkal szemben, képes jótékonyan eltakarni és az egész megjelenésnek extra lendületet adni. Nem csoda, hogy a sztárok sem mozdulnak nélküle. Mindegyiknek megvan a maga kedvenc fazonja és ha te is éppen most keresgélsz, most ellophatsz tőlük néhány ötletet!

Díszes keretek

Azonnal odakapják a tekintetet, igazán hangsúlyos darabok, hiszen a keretükön látványos díszítések találhatók. Ezek nemcsak minták lehetnek, de akár a keret szabályos vonalát túllépő formák is. Szinte mindenféle változatban megtalálod őket, kövekkel kirakott, állatmintás, virágos és egészen extrém keretes szemüvegeket is vásárolhatsz. Rihanna és Anne Hathaway is ennek a napszemüveg típusnak a rajongói.

Fehér keret

A monokróm jegyében született fehér keretes napszemüvegek remek kiegészítői a monokróm öltözetnek vagy a fehér ruháknak. A nyár egyik legnagyobb trendje, amit Emma Robert is szívesen visel.

Macskaszem keret

Huncut és bájos egyszerre – ha benned is ez a kétféle személyiségjegy lakozik, kövesd Miranda Kerr példáját és viseld a macskaszem keretes napszemüvegeket! Az egyik legnőiesebb fazon a napszemüvegek között, amivel egy csipetnyi luxust is csempészhetsz az outfitedbe.

Tükrös napszemüveg

2016-ban a legnépszerűbb napszeműveg típus volt, de a divatból nem ment ki idén sem és várhatóan jó darabig nem is fog. Kerettől függően illeszthetők a sportosabb vagy nőiesebb szettekhez, maguk a tükrös lencsék pedig uniszexek, mindkét nem viselheti és nagyon kedveli őket. Kyle Jenner, Rihanna és Rita Ora kelléktárának is alapdarajbai.

Kerek napszemüveg

A ‘70-es évekbe repít vissza ez a napszemüveg fazon, amit John Lennon tett ismertté. Lady Gaga és Beyonce is szívesen viselik ezt a kissé bohém, mégis sokféleképpen variálható napszemüveg típust.

Színes, vastag keret

Ha meghatározó darabot keresel, ami minden más kiegészítődről, mi több, a ruhádról is elvonja a figyelmet, a színes, vastag keretes szemüvegek be fogják váltani a hozzájuk fűzött reményeidet. Paris Hilton kimaxolta ezt a napszemüveg típust, mikor rózsaszín, szív alakú kerettel viselte.

Szögletes keret

A hírességek egyik kedvence ez a rendkívül stílusos napszemüveg fazon. Ahogy azt a Kim Kardashinról vagy akár édesanyjáról, Kris Jennerről készült fotókon is láthatjuk, a szögletes keret öltöztet, extravaganciát kölcsönöz viselőjének.

Túlméretes napszemüvegek

Az elmúlt években a napszemüvegek mérete egyre csökkent. A túlméretes napszemüvegek kikopóban vannak, mégis sokan ragaszkodnak hozzájuk. Érthető, hiszen a legtöbb arcformához nagyon jól passzolnak. A Kardashian-lányok mellett Nicole Richie és Rihanna is gyakran mutatkozik ilyen napszemüvegben.

Ha hasznosnak találtad a cikket oszd meg barátaiddal is!