Nem szeretnétek nagy felhajtást? 5 ok, hogy mégis megtartsátok az esküvőt!

Egyre többen gondolkodnak el azon, hogy pusztán két tanúval, esetleg még egy-két barát jelenlétében házasodjanak-e össze, vagy szervezzenek-e inkább egy kisebb esküvőt. Ezen a dilemmán próbálunk segíteni. Lehet ugyanis úgy is esküvőt szervezni, hogy egyáltalán nem kell hozzá nagy felhajtás, de még az esküvő árainak sem kell a csillagos égig szállniuk.

Mutatjuk, miért tartsátok meg a kis esküvőt is:

Mert összetartja a családot. Hidd el, ilyenkor a leginkább morcos rokon is igyekszik jól viselkedni, te pedig nagyon boldog leszel attól, hogy a mosolyuk nektek fog szólni. Soha nem láthatod, ahogyan a nagynénéd elpityeredik a boldogító igen alatt, ha nem hívod meg az esküvődre. Utána pedig talán nem is lesz olyan zsémbes.

Mert nem kerül sokba. A tévhitekkel ellentétben nem törvényszerű, hogy egy esküvő rengeteg pénzbe kerüljön. Bátran kérj együttműködést, akár nászajándék helyett is a vendégeidtől! Lehet sütni süteményt, készíteni dekorációt, de az esküvői helyszín is lehet egy ismerősötök udvarán. Örülni fognak, hogy segíthettek, hálásak lesznek a meghívásért, majd pedig boldogan tölthettek együtt egy különleges estét. Ezért már megéri az esküvőszervezés, ugye?

Mert varázslatos fényképek fognak készülni. A később adódó nehézségeket, a hétköznapi problémákat sokkal könnyebb lesz úgy átvészelni, hogy a fotókra pillantva időnként visszagondolhattok erre a csodálatos napra.

Mert örök élmény. Beszédtéma lesz, jó szívvel fognak rá emlékezni nem csak a meghívott vendégek, de természetesen ti is.

Mert nem kell mindent magatoknak megoldanotok. A profiknak ez már gyerekjáték. Bátran nézz körül az esküvőszervezők, esküvői fotósok, esküvői ruha kölcsönzők, esküvői és rendezvényhelyszínek, esküvői dekoráció-készítők weboldalain, kérj tőlük árajánlatot, beszélgess el velük személyesen – valószínűleg kellemes meglepetés fog érni!

Egy esküvő nem attól csodálatos, hogy sok pénzbe kerül. A ti esküvőtök attól lesz különleges, hogy a szerelmeteket hivatalosan is megpecsételitek. Bízzátok profikra, ami nehezebben megy, és oldjátok meg kis költségvetésből azt, amiről úgy érzitek, hogy magatok is meg tudjátok oldani! Biztosan életre szóló élmény lesz!

(kép forrása: pixabay.com)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük